Майстер-клас з Танцювальної арттерапії в рамках впровадження у Фонтанській територіальній громаді Всеукраїнської програми ментального здоров’я

В рамках впровадження у Фонтанській територіальній громаді Всеукраїнської програми ментального здоров’я, обізнаності та культури турботи про ментальність особистості 28 жовтня у  Новодофінівському сільському клубі відбувся пілотний захід, націлений на психологічне розвантаження – Майстер-клас з Танцювальної арттерапії.

Арттерапія, це те, що може розкрити внутрішні сили, покращити самооцінку та допомогти подолати різноманітні негативні почуття, такі як роздратування, страх, занепокоєння, нерозуміння, сумніви, образи чи злість.

Протягом майстер-класу  учасники мали можливість зануритись у світ танцю та мистецтва, і відкрити для себе нові способи самовираження та покращення самопочуття.

Це був перший із серії заходів в рамках програми «Ти як?» ініційованої першою леді України Оленою Зеленською на території Фонтанської територіальної громади, тож якщо вам не вдалось взяти участь у цьому заході не журіться, ми завжди раді новим учасникам.

Для участі у наступних заходах, націлених на покращення ментального здоров’я мешканців громади потрібно зателефонувати за номером 0633168090 для реєстрації, оскільки кількість місць обмежена.

Хочемо зазначити, що заходи у рамках реалізації програми «Ти як?» на території Фонтанської громади різнопланові і проходять на безоплатній основі.

Тож слідкуйте за нашими анонсами, і даруйте собі можливість пізнати себе глибше! Ми з нетерпінням чекаємо на всіх учасників та віримо, що ця подія може стати початком чогось дуже значущого для кожного з нас.