1 вересня без квітів

«Вчителі важливі» під таким гаслом працює Управління освіти Фонтанської сільської ради завжди. Але життя внесло свої корективи і тепер це гасло звучить так: «Вчителі важливі. Воїни – надважливі». Тому учбові заклади Фонтащини, а це і вчителі, і керівники, і батьки і учні від початку повномасштабного вторгнення в Україну підтримують військових в різний спосіб.

Цьогорічний початок учбового року не став виключенням. Освітяни та учнівсько-батьківська спільнота Фонтанщини долучились до акції «1 вересня без квітів». Дітлахи з батьками принесли до закладів освіти ліки, білизну і шкарпетки, каву та чай, смаколики довготривалого зберігання та засоби особистого догляду, консерви  – все це було спаковано освітянами та передано важко пораненим бійцям, які перебувають на лікуванні. До таких пакунків було додано ще трішки тепла та турботи у вигляді малюнків з побажаннями та віршами від учнів громади!

Військові були розчулені турботою та переказували свою вдячність всім , хто долучився, а Фонтанщина, в свою чергу, дякує військовим за можливість навчатися та працювати!

Ми щиро віримо, що з такою молоддю майбутнє в України в надійних руках!