Нагорода з нагоди Міжнародного дня миру

Минулої суботи Фонтанська громада стала епіцентром добра та єдності.
Під час благодійного фестивалю «FonТанці Fest», який пройшов на території Фонтанщини, відбулася зворушлива церемонія нагородження. Голова Фонтанської сільської ради Наталія Крупиця була удостоєна почесного ордена миру за свій патріотизм та активну громадянську позицію. Нагороду вручив відомий український волонтер, президент міжнародної академії захисту прав людини – Юрій Гордієнко.
В умовах сьогодення така подія набуває особливого значення. “Я безмежно вдячна за цю високу нагороду”, – зізналася Наталія Крупиця. – “Це не просто визнання моєї роботи, а й стимул рухатися далі та працювати наполегливіше на користь нашої громади”.
Юрій Гордієнко у своєму виступі підкреслив важливість об’єднання зусиль у цей складний для країни час. “Наталія – справжній лідер, який своїми діями доводить, що мир – це не просто слово, а щоденна праця кожного з нас”, – зазначив він.
Благодійний фестиваль «FonТанці Fest» став яскравим свідченням того, що навіть у найскладніші часи люди здатні об’єднатися заради добра і підтримки один одного.