Творчий вечер в Крижанівському будинку культури

   14 грудня в Крижанівському будинку культури відбувся творчий вечір під назвою «Минуле, Сьогодення, Майбутнє», на якому були нагороджені люди, які вносять вагомий внесок у розвиток Крижанівки.
  Це такі люди як, працівники Крижанівської бібліотеки Ольга Іванівна Серік та Людмила Іванівна Бачинська, які на протязі багатьох років бережуть традиції та історію нашого села.
  Працівники комунального підприємства «Надія» на чолі з директором Константиновою Світланою Василівною, які щоденно працюють для того щоб Крижанівка процвітала та ставала ще кращою.
    Директор Крижанівського будинку культури – Пелипенко Євгенія Олегівна, яка на протязі 7 років очолює танцювальний ансамбль «Фаворит» та дарує підростаючому поколінню світ танцю.
   Ансамбль «Любисток» на чолі з Вдовиченком Олександром Даниловичем, це ті люди, в чиїх душах звучить мелодія, люди, для яких емоції, пісні під баян, зустріч з глядачами, вдячні оплески залу – найбільша похвала.
  Громадське Об’єднання «Об’єднання рибаків Крижанівки» на чолі з Ханенко Олександром Олександровичем, які завдяки невгамовній енергії та любові до рідного краю створили прекрасне місце для відпочинку – Фрегат.
     Наливайко Валерій Валентинович – президент правління Федерації літакового спорту України, льотчика, майстра спорту міжнародного класу з літакового спорту, призера міжнародних змагань. І найголовніше гордість нашого села.
    Спортивний клуб «Крижанівський» на чолі з директором Третьяковим Сергієм Сергійовичем та двома тренерами-наставниками – Станіславом Туранський і Георгієм Соломко, які виховують в хлопчаків командний дух відпрацьовуючи кожен прийом та перемагаючи в футбольних турнірах на світовому рівні.
     Колектив Крижанівської амбулаторії, який очолює Пашинська Наталія Анатоліївна. З повною довірою та без почуття страху йдуть наші маленькі пацієнти до наших добрих лікарів.
   Колектив Крижанівського НВК на чолі з директором школи Гнатюком Вадимом Володимировичем, розвивають учнів Крижанівського НВК, а учні в свою чергу захищають не тільки честь нашого села і Лиманського району, а займають перші місця у Всеукраїнських конкурсах науково-дослідницьких робіт.
     Творчий вечір продовжився виступом ВИА «Добрянє».