Оголошення

     На адресу Крижанівської сільської ради надходили звернення мешканців громади щодо забезпечення можливості отримання довідок, консультацій та інших послуг, які надаються Пенсійним фондом України, безпосередньо в Крижанівському ЦНАПі.
     Таке клопотання з боку мешканців є цілком обґрунтованим, оскільки за такими послугами громадянам приходилося їхати безпосередньо до районного центру, смт. Доброслав, що дійсно створює незручності для населення, оскільки займає багато часу.
     З метою покращення умов для отримання необхідних громадянам послуг та підвищення якості надання таких послуг керівництвом Крижанівського ЦНАП ініційовано питання щодо реалізації клопотання мешканців громади.
     За результатами проведеної роботи між Крижанівською сільською радою та ГУ ПФУ в Одеській області укладено відповідний меморандум, яким забезпечено можливість отримання необхідних мешканцям, безпосередньо в Крижанівському ЦНАПі.
   Крижанівська сільська рада і надалі вживатиме заходи для підвищення рівня та якості отримання адміністративних послуг мешканцями та гостями нашої громади.

                                         Крижанівська сільська рада інформує:
    30 січня 2020 року з 11 години 00 хвилин, в Крижанівському ЦНАП буде здійснюватися прийом громадян спеціалістами Відділу з питань виплати пенсій №11 ГУ ПФУ в Одеській області.
      На прийомі мешканці громади можуть отримати наступні документи та послуги:
– Довідка про доходи пенсіонера (необхідна для отримання субсидії);
– Подати заяву про призначення пенсії;
– Отримати консультації з питань діяльності ПФУ.

Більш детальну інформацію можна отримати за телефоном: 796-18-64.