У громаді підтримали челендж “Придбай і віддай тому, хто не може придбати”

В Фонтанській ОТГ стартувала акція з придбання сміттєвих контейнерів для незахищених верств населення.

«Сьогодні ми передали жителям громади перші контейнери для сміття. Щоб підтримати людей в період переходу до нової системи вивезення побутових відходів, депутати і працівники сільради вирішили направити частину своєї зарплати на придбання контейнерів. Мені дуже приємно, що нашу ініціативу підтримали члени виконкому і фракції Слуга Народу. Ми запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до акції і допомогти зробити нашу громаду чистою!», – написала на своїй сторінці у Facebook очільниця громади Наталія Крупиця.

Частина баків вже закуплена і сьогодні перші з них були доставлені за адресами. Двадцять багатодітних сімей відсьогодні будуть користуватися власними контейнерами.

Зазначимо, що тендер на придбання сміттєвоза вже відбувся, по завершенню організаційних процедур буде розроблений графік вивозу сміття, зручний для жителів і працівників КП.

Нагадаємо, раніше Наталія Крупиця відмовилася від 20% своєї премії за рік і попросила депутатський корпус рішенням сесії направити цю суму на придбання контейнерів для мешканців громади, які цього більше всіх потребують. Тоді ж вона оголосила челендж: «Я купую контейнер. І звертаюсь до депутатів, членів виконкому, працівників сільської ради, щоб кожен так само придбав контейнер і подарував людині, яка не може купити його самостійно».