Повідомлення про проведення громадського обговорення

Повідомлення про проведення громадського обговорення проекту аналітичного                звіту містобудівного моніторингу щодо внесення змін до Генерального плану села Крижанівка, поєднаного з детальним планом території села Крижанівка та іншої затвердженої містобудівної документації села Крижанівка Фонтанської сільської ради Одеського району Одеської області

З метою виконання вимог Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та Порядку проведення містобудівного моніторингу, затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 01.09.2011 № 170, Порядку проведення громадських слухань щодо проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 № 555, Фонтанська сільська рада інформує про проведення громадського обговорення проекту аналітичного звіту за результатами містобудівного моніторингу щодо внесення змін до Генерального плану села Крижанівка, поєднаного з детальним планом території села Крижанівка та іншої затвердженої містобудівної документації села Крижанівка Фонтанської сільської ради Одеського району Одеської області.

Дата проведення громадського обговорення 30 квітня 2024 року у будівлі Фонтанської сільської ради за адресою: Одеська область, Одеський район, село Крижанівка, вул. Ветеранів, 5. Час проведення: 11:00.

Участь у проведенні громадського обговорення можуть взяти усі зацікавлені громадяни.

З проектом аналітичного звіту за результатами містобудівного моніторингу можна ознайомитися за даним посиланням: https://fontanska-rada.gov.ua/proekt-analitychnogo-zvitu-za-rezultatamy-mistobudivnogo-monitoryngu-shhodo-vnesennya-zmin-do-generalnogo-planu-sela-kryzhanivka-poyednanogo-z-detalnym-planom-terytoriyi-sela-kryzhanivka-ta-inshoyi-za/.

Пропозиції та зауваження до проекту аналітичного звіту за результатами містобудівного моніторингу щодо внесення змін до Генерального плану села Крижанівка, поєднаного з детальним планом території села Крижанівка та іншої затвердженої містобудівної документації села Крижанівка Фонтанської сільської ради Одеського району Одеської області приймаються з 09 квітня 2024 року до 22 квітня 2024 року за адресою: 67571, вул. Степна, 4, с. Фонтанка, Одеський район, Одеська область або на електронну адресу  Фонтанської сільської ради 04379746fss@gmail.com.

Пропозиції можуть подаватися в письмовій формі або на електронну адресу фізичними особами – з зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання (з особистим підписом у разі письмового звернення), юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи.

Анонімні пропозиції не розглядатимуться.

Відповідальна особа за проведення громадського обговорення та розгляду пропозицій – Каплінський Віктор Юрійович – начальник відділу містобудування та архітектури виконавчого органу Фонтанської сільської ради Одеського району Одеської області.