Робота по вирішенню проблем багатоповерхівок триває. Є перші результати

Начальник юридичного відділу Крижанівської сільради Максим Матвейчук представив перші результати роботи з розв’язання проблем мешканців кварталу 3-1 по вул. Бочарова.
«Завдяки спільним зусиллям робочої групи, голови Крупиці Наталії Григорівни і жителів, між власником землі і сільською радою підписано меморандум, згідно з яким сторони домовилися про повернення частини землі кварталу у власність Крижанівської громади. В результаті власник подав відповідну заяву про намір відмовитися від права на землю у сільську раду. І на останній сесії Крижанівської сільради прийнято рішення про прийняття цієї землі в комунальну власність!», – повідомив він на своїй сторінці в Facebook.
Юрист також зазначив, що за три тижні діяльності робочої групи вдалося досягти домовленості між власником землі, Крижанівською сільською радою та жителями, чого не вдавалося зробити останні 5 років. Це величезний крок до вирішення найбільш насущного питання кварталу – питання проїздів.
Робота над поверненням землі в комунальну власність триває. Готується пакет документів для укладання угоди про прийняття землі у нотаріуса.
Для подальшого врегулювання ситуації на цьому тижні буде організована зустріч між представниками будинків 44, 44а, 56, 56а і ТЦ «Атріум» для обговорення прийнятних варіантів проїздів.