Позачергове засідання виконкому: виділено матеріальну допомогу та затверджено кошторис на будівництво стадіону у Фонтанці

На позачерговому засіданні виконкому, яке відбулося сьогодні, 14 квітня, було виділено 308 тис. грн. адресної матеріальної допомоги та затверджено відкоригований кошторис на будівництво стадіону на вул. Центральній, 46/1 у Фонтанці.

При коригуванні проекту, вдалося зменшити вартість будівництва майже на 11 млн. грн. При цьому вдалося збільшити кількість посадкових місць на трибунах з 320 до 500, додати над ними навіс, закласти водопровідну та каналізаційну мережі, систему дренажу поля, модернізувати системи зовнішнього та внутрішнього освітлення. Також в новому проекті передбачено будівництво модульної споруди, в якій передбачаються тренерські, роздягальні, сан вузли, душові та місце для зберігання спортивного інвентарю. Для глядачів на трибунах передбачені два окремих біотуалети.

Для того щоб претендувати на державну субсидію, проект стадіону приведений до олімпійського стандарту. На території спорткомплексу будуть представлені п’ять видів спорту: футбол, хокей на траві, настільний теніс, волейбол і бадмінтон. Вартість інвентарю для всіх перерахованих видів спорту врахована в кошторисній документації.