До уваги керівників компаній — виробників будівельних матеріалів та виробів України!

На сьогодні в Україні не систематизована актуальна інформація щодо функціонування компаній виробників будівельних матеріалів, готових виробів,    будівельних    конструкцій,    допоміжних    елементів,    поводження з відходами демонтажу будівель й споруд всіх типів. Такі відомості є критично важливими як для учасників українського будівельного ринку, так i для потенційних міжнародних інвесторів, які будуть брати участь у масштабній відбудові     зруйнованого     в    результаті     воєнних     дій    pociï    житлового i промислового фонду нашої країни,  інфраструктури та об’єктів соціального призначення. Значна ж частина іноземних донорських організацій, меценатів, благодійних фондів, архітектурно-проектувальних установ взагалі не обізнана з можливостями українських компаній у цій царині i вважає, що для відбудови України будівельні матеріали треба буде масово імпортувати.

Державне підприємство «Державний науково-дослідний інститут будівельних конструкцій» (далі — ДП НДІБК) на замовлення Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) в рамках проєкту технічної допомоги Україні виконує роботу щодо створення першого з 1991 року системного каталогу національних виробників будівельних матеріалів та виробів. Метою роботи є збір інформації про компанії — виробників будівельних матеріалів та виробів українського ринку, аналіз ïx роботи натепер та перспектив участі у відбудові країни. Каталог буде охоплювати діяльність підприємств/компаній, які видобувають будівельний пісок, щебінь, виготовляють товарні вироби з бетону (вироби з бетону), будівельні суміші, керамічну цеглу, гіпсокартон, базальтовий утеплювач, пінопластовий утеплювач, кровельні (для дахів) матеріали та інші будівельні матеріали, вікна та віконні системи та інші будівельні вироби.

Звертаємось до Вас з проханням посприяти роботі щодо створення вищезазначеного каталогу та надати ДП НДІБК інформацію в електронному вигляді про діяльність Вашого підприємства/компанії, заповнивши анкету (у вкладенні), а також, за можливості, максимально поширити цю анкету для заповнення серед інших діючих на сьогодні компаній — виробників будівельних матеріалів та виробів.

Заповнену анкету у форматі *.docx /*.doc потрібно надіслати на адресу: kitsiuk@ndibk.яov.ua .