Благодійна підтримка до Великодніх свят

В Чистий четвер 20 сімей громади, що перебувають в складних життєвих обставинах, отримали продуктові набори та засоби гігієни, які допоможуть підготувати їхні домівки до Великодніх свят.

Акція організована Одеським обласним благодійним фондом «Спадщина» за підтримки Служби у справах дітей Фонтанської сільської ради.

Зазначимо, що це не перший візит волонтерів фонду в громаду. Служба у справах дітей залучила цю громадську організацію до співпраці ще на початку року для підтримки найвразливішої категорії мешканців громади – соціально незахищених сімей з дітьми. Фонд спеціалізується на наданні медичної, правової та психологічної підтримки, допомагає в покращенні умов проживання, проводить тренінги з батьками, майстер-класи з дітьми.

«Волонтери не тільки передають продукти та одяг, але і спілкуються з батьками і дітьми, вивчають проблеми сімей, налагоджують зв’язки для їхньої подальшої підтримки в майбутньому. Дякую співробітникам «Спадщини» в особі керівника В’ячеслава Пузанова за те, що відгукнулись и співпрацюєте з нами. Разом ми досягнемо більшого у захисті прав та інтересів наших дітей», – написала на своїй сторінці у Facebook очільниця громади Наталія Крупиця.