Наталія Крупиця зустрілась з колективом школи в рамках підготовки до нового навчального року

Сьогодні сільський голова Наталія Крупиця відвідала Крижанівський НВК, в якому триває підготовка до нового навчального року. Вона поспілкувалась з керівництвом та вчительським колективом школи щодо проблемних питань та побажань. Найбільша проблема, що хвилює людей, це переповненість навчального закладу. Тільки за 3 останніх роки чисельність учнів зросла з 19 до 26 класних колективів.

«Я зі свого боку гарантую, що ми врахуємо усі побажання, які сьогодні прозвучали, – підкреслила очільниця Крижанівської громади, – а щодо розширення школи повідомляю, що уже в понеділок 17 серпня ми виходимо на тендер з розробки проектно-кошторисної документації реконструкції школи, і після проходження цієї процедури приступаємо до розробки проекту реконструкції. Першим етапом буде проведення комплексного обстеження  існуючої будівлі і виявлення необхідних заходів для її збереження».

На сьогодні за рахунок районного бюджету у школі усунули всі оздоблення з горючих матеріалів на стінах (дерев’яні панелі), небезпечну плитку на стелях замінили на підвісні системи Армстронг, в школі провели косметичний ремонт.

Для першокласників по програмі НУШ (Нова українська школа) вже отримали нові парти та стільці. Цьогоріч до школи вперше підуть 72 учні. Це на 10 першачків більше, ніж в минулому навчальному році.