Збір інформації для Стратегії розвитку ОТГ продовжується: Наталія Крупиця відвідала Фонтанську та Новодофінівську школи

Сьогодні сільський голова Наталія Крупиця спільно з начальником відділу освіти Лиманської РДА Марією Косуліною та депутатом Лиманської районної ради Дмитром Ковбасюком, відвідали Фонтанську та Новодофінівську школи з метою збору даних для розробки Стратегії розвитку Фонтанської ОТГ.

Основні проблеми в обох школах такі ж, як в усіх навчальних закладах об’єднаної громади, переповненість і потреба в нових площах. Крім того, потрібна спортивна інфраструктура на пришкільних територіях.

В Фонтанській школі чудовий колектив, який намагається створити всі умови для дітей, але сама школа потребує реконструкції. Новодофінівська школа відремонтована, гарна і дуже затишна.

«Дуже зацікавив досвід Дофінівської школи: директор Оксана Богданівна розповіла, що коли вони вибирали модель школи, то зупинились на форматі «школа-родина». І дійсно, у школі затишно, як вдома, наче вчителі тут живуть», – написала Наталія Григорівна на своїй сторінці у Facebook.

Вона також подякувала педагогічним колективам за конструктивну розмову та допомогу в зборі інформації. Ці дані будуть закладені в основу при аналітиці та розробці стратегічного плану в розділі освіти.