Під час сьогоднішнього засідання сесії Крижанівської сільської ради депутати підтримали ініціативу Наталії Крупиці та ухвалили рішення про виділення додаткової суми коштів на реалізацію програми підтримки дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування.

“Хочу подякувати своїм колегам-депутатам Крижанівської сільської ради, які підтримали сьогодні мою ініціативу про виділення додаткових 100 тисяч гривень на придбання житла для жителя Крижанівки з числа дітей-сиріт – Сергія Шевеля”, – написала очільниця Крижанівської громади на своїй сторінці у Facebook.

Придбання житла для хлопця було заплановано в кошторисі витрат “Програми забезпечення дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування житлом на території Крижанівської сільської ради на 2020 рік”.

Пошуки будинку або квартири Сергій розпочав ще на початку поточного року, коли з районного бюджету на це була виділена субвенція у розмірі 200 тисяч гривень, а з сільського – 100 тисяч гривень.

Але і до сьогодні не знайшов собі підходящого житла на отриману суму. А кошти потрібно використати у цьому бюджетному році, інакше Сегрій може втратити шанс стати господарем власного житла. Саме тому одноголосне рішення депутатського корпусу про внесення змін до кошторису Програми має таке велике значення. Відтепер у сумі на придбання житла для Сергія Шевеля виділено 400 тисяч гривень (50х50 з Лиманського районного і Крижанівського сільського бюджетів).

Бажаємо молодій людині успішного пошуку і придбання власного “даху над головою”!